Informació general

Turisme de Cambrils posa en marxa una nova visita guiada en bicicleta per diferents punts del municipi

Per Redacció



Un dels trams de la ruta passa per davant de la Torre del Telègraf
Tursime de Cambrils, amb l'objectiu d'ampliar l'oferta de les visites guiades que ofereix cada estiu, posa en marxa un nou recorregut en bicicleta, adreçat a les famílies i, als visitants amants d'aquest esport.

La ruta sortirà cada dimecres a la tarda de la plaça de l'Ajuntament i es farà en grups de 15 persones. Dues guies del Patronat de Turisme, acompanyaran l'expedició, fent aturades i explicacions sobre la història del municipi en els punts més estratègics que es troben durant el trajecte.

Durant el recorregut els participants gaudiran dels quilòmetres de carril bici del municipi i es visitaran diferents punts, com el Castell de Vilafortuny, l'Ermita de Mas d'en Bosch, la Torre del Telègraf i antics trams del camí Reial.

Les visites s'iniciaran demà dimecres 5 de juliol a les set de la tarda i es realitzaran durant tots els dimecres dels mesos de juliol i agost. La durada del recorregut serà de dues hores i la visita és gratuïta. Per aquells que no portin bicicleta el Patronat de Turisme els n'hi proporcionarà una, a un preu de 2 euros pel lloguer del servei.



Comenta aquest article