Cambrils participa en la cimera del club de Producte Gastronòmic Saborea España
![]() |
La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, en representació de l'Ajuntament de Cambrils |
Dinou destinacions turístiques van participar, aquest dimarts, en la cimera de l'associació "Saborea España", que es va celebrar a la seu del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme de Madrid. En la trobada es va informar als nous representants polítics de les accions realitzades per l'associació i els plans de treball per al 2015. Entre les accions més destacades a desenvolupar en el segon semestre d'aquest any es parla d'una acció promocional a Londres, la participació de l'associació i algun dels seus integrants en l'Expo de Milà i el Dia Mundial de la Tapa. A més, s'ha incorporat una nova proposta promocional a París per al mes d'octubre.
"Saborea España" a Madrid
Un altre tema abordat és el de la presència de l'associació a Madrid Fusion 2016, un dels màxims aparadors en l'àmbit de la gastronomia i per tant amb directa relació al turisme gastronòmic. Innovació, exposició i promoció són alguns dels atractius d'una fira que en l'edició passada va comptar amb 650 periodistes i 10.126 assistents.
La feina conjunta dels socis de "Saborea España" ha permès el ràpid creixement d'una plataforma de producte que té un objectiu comú: vincular i ressaltar el paper de la gastronomia com un atractiu turístic, a més de transformar els productes gastronòmics en experiències turístiques úniques. Finalment, un dels objectius pel segon semestre de l'any i pel 2016 serà la presència online i la difusió d'experiències gastronòmiques de les diferents destinacions.