Informació general

Cambrils participa en la cimera del club de Producte Gastronòmic Saborea España

Per Redacció

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, en representació de l'Ajuntament de Cambrils

Dinou destinacions turístiques van participar, aquest dimarts, en la cimera de l'associació "Saborea España", que es va celebrar a la seu del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme de Madrid. En la trobada es va informar als nous representants polítics de les accions realitzades per l'associació i els plans de treball per al 2015. Entre les accions més destacades a desenvolupar en el segon semestre d'aquest any es parla d'una acció promocional a Londres, la participació de l'associació i algun dels seus integrants en l'Expo de Milà i el Dia Mundial de la Tapa. A més, s'ha incorporat una nova proposta promocional a París per al mes d'octubre.

"Saborea España" a Madrid

Un altre tema abordat és el de la presència de l'associació a Madrid Fusion 2016, un dels màxims aparadors en l'àmbit de la gastronomia i per tant amb directa relació al turisme gastronòmic. Innovació, exposició i promoció són alguns dels atractius d'una fira que en l'edició passada va comptar amb 650 periodistes i 10.126 assistents.

La feina conjunta dels socis de "Saborea España" ha permès el ràpid creixement d'una plataforma de producte que té un objectiu comú: vincular i ressaltar el paper de la gastronomia com un atractiu turístic, a més de transformar els productes gastronòmics en experiències turístiques úniques. Finalment, un dels objectius pel segon semestre de l'any i pel 2016 serà la presència online i la difusió d'experiències gastronòmiques de les diferents destinacions.

Comenta aquest article