Informació general

Els veïns del carrer de les Creus es reuneixen un cop més amb l'Ajuntament per parlar de l'endarreriment de les obres

Per Judit Pinazo



Aspecte que oferia aquest matí la plaça de l'església de Santa Maria
Els veïns del carrer de les Creus es van reunir ahir a la nit al Centre Cultural amb l'alcalde –Robert Benaiges– i el regidor d'Hisenda –Dani Pallejà– per parlar un cop més de l'endarreriment de les obres. La reunió, tal i com explicava el president de l'associació de veïns del Barri Antic –Eleuteri Piñol– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, es va desenvolupar en un to cordial, tot i que es van viure alguns moments de nervis per part dels veïns, que es veuen impotents davant l'endarreriment.

Segons Eleuteri Piñol, l'Ajuntament els va transmetre també el seu malestar amb l'empresa encarregada de dur a terme les obres (Cobra) i els va comunciar que continuaran insistint perquè es compleixin els terminis establerts, que, recordem, un cop més no s'han complert, ja que el passat 4 de juliol havien de quedar enllestides les obres del carrer de Rovira i el segons tram del carrer de les Creus.

Segons Eleuteri Piñol, l'Ajuntament va comunicar-los que actualment seria perjudicial per als veïns rescindir el contracte amb l'empresa Cobra, ja que s'hauria de tornar a adjudicar l'obra i això encara endarreriria més la finalització de les obres. Tot i l'evident endarreriment, l'empresa Cobra continua mantenint el 31 d'agost com a data límit per acabar les obres. No obstant, cap dels veïns, segons Eleuteri Piñol, confia que això sigui així.

En la reunió també es va parlar de les contribucions dels veïns del barri. Respecte a aquest tema, segons Eleuteri Piñol, des de l'Ajuntament se'ls ha comunicat que enguany es rebaixaran gràcies a la subvenció de la Llei de Barris, on les obres estaven incloses. Pel que fa al pagament dels guals, els veïns tampoc hauran de pagar-ho, ja que no l'han pogut utilitzar durant gairebé tot l'any.

Un escrit de protesta

Per mostrar els seu descontent amb l'empresa Cobra els veïns del Barri Antic estan preparant un escrit que faran arribar a tota la premsa comarcal properament, on volen fer explícit, segons explicava Eleuteri Piñol, el seu descontent amb l'empresa i el seu personal: "volem que la gent se n'assabenti de com treballa aquesta empresa i el que hem hagut de patir els veïns. És l'únic que podem fer".

Comenta aquest article