Informació general

Turisme de Cambrils edita un CD amb rutes ciclistes per la demarcació

Per Redacció



La regidora de Turisme -Anna Lopez- va presentar el CD, el passat mes de maig al SITC a Barcelona
El Patronat de Turisme de Cambrils ha editat un CD amb rutes per fer en bicicleta des de Cambrils i per altres indrets de la Costa Daurada, dirigit principalment a potenciar l'oferta com a destinació turística per a la pràctica d'esports a l'aire lliure durant tot l'any. Amb l'edició de 5.000 CD –amb explicacions, música i en set idiomes: català, castellà, èuscar, anglès, francès, alemany i holandès– Turisme de Cambrils es dirigeix a un segment de mercat cada vegada més especialitzat, especialment federacions i clubs esportius del centre d'Europa.

Turisme de Cambrils ja va editar un plànol amb 14 rutes –que va ser presentat al Saló Internacional de Turisme de Catalunya 2006 (SITC) el passat mes de maig– per a la pràctica de bicicleta per carretera, traçades per l'exciclista professional alemany Reimund Dietzen. Les rutes presentades recorren diferents indrets de la demarcació de Tarragona, passant per punts com la serra del Montsant, el Priorat, el coll de la Teixeta, el monestir de Poblet o Escornalbou. En aquests plànols s'hi troben les indicacions tècniques de la ruta, els quilòmetres, els desnivells i el nivell de dificultat.

D'aquesta manera, Turisme de Cambrils disposa d'una nova eina promocional per als practicants d'aquest esport i que ajuda a promocionar-se com a destinació turística durant tot l'any.

Comenta aquest article