Informació general

Deu persones ferides en una baralla multitudinària el passat dissabte al Divertipark

Per Redacció

El passat diumenge, 16 de juliol, quan faltaven deu minuts per a les dues de la matinada la Policia Local va rebre avís que s'estava produint una baralla multitudinària al Divertipark, ubicat a l'avinguda de Vilafortuny. Al lloc dels fets hi van acudir tres dotacions de la Policia Local, una dotació de la Guàrdia Civil i dues ambulàncies.

La baralla s'havia produït minuts abans a dins de l'establiment, on hi havia al voltant de 300 persones, repartides en quatre grups que celebraven comiats de solter. Els integrants de dos dels grups presents, prop d'una cinquantena de persones, van iniciar una violenta baralla per motius que, de moment, es desconeixen i que van generar nombrosos danys amb trencadissa de vidres, destrucció de mobiliari, danys en un cotxe estacionat i en elements decoratius de jardineria. La baralla va finalitzar amb un total de 10 persones ferides, després que els agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil aconseguissin separar les persones implicades en la baralla, desallotjar-les de l'establiment i identificar-les.

Les diligències d'àmbit penal seran instruïdes per part de la Guàrdia Civil i les d'àmbit administratiu, per part de la Policia Local.

Altres baralles

El dia abans, dissabte 15 de juliol, a la una de la matinada, la Policia Local va rebre l'avís que hi havia un problema d'ordre en un establiment de la rambla del Regueral. Una dotació de la Policia Local es va desplaçar al lloc dels fets i va localitzar una dona, M.C.S.I, de 43 anys i veïna de Vinyols i els Arcs, que generava problemes d'ordre públic sota els efectes de l'alcohol. La Policia Local va restablir l'ordre, però un parell d'hores més tard els agents van haver d'intervenir en un altre establiment ja que la mateixa persona tornava a generar problemes d'ordre públic. La Policia Local va retirar-la del lloc i va procedir a fer gestions amb els seus familiars.

El mateix dissabte, a dos quarts de deu del matí, la Policia Local va rebre avís d'un problema d'ordre al carrer de Jaume Ferran. La Policia Local es va desplaçar al lloc dels fets i va localitzar dues persones que s'estaven barallant. Davant la presència policial, un d'ells va abandonar el lloc dels fets i l'altre va ser identificat com un ciutadà de nacionalitat russa i ha estat denunciat per una infracció a la llei de protecció de seguretat ciutadana.

Comenta aquest article