Recull

Llenguado amb salsa de préssecs i nous



Luisa Pantoja
Ingredients
• 4 llenguados
• 1 llauna de préssec en almívar
• 50 grams de nous
• 1 ceba gran
• farina
• oli d’oliva
• sal i pebre

Preparació
Prepararem els llenguados sense cap ni pell, els salarem, els enfarinarem i els fregirem en una paella amb oli ben calent. Un cop fregits, els reservarem. A banda, pelarem la ceba i la picarem molt fina. Escorrerem els préssecs i els tallarem en daus petits, i reservarem el suc de l’almívar. En una altra cassola o paella, escalfarem l’oli i hi courem la ceba a foc suau. Quan la ceba comenci a agafar color, hi afegirem els llenguados juntament amb el suc de l’almívar i els daus de préssec. Ho deixarem coure uns 2 o 3 minuts. Finalment, hi afegirem les nous trinxades, una mica de sal i pebre, i ho deixarem coure una estona més.









Comenta aquest article