Informació general

Les platges cambrilenques ja llueixen les banderes blaves

Per Júlia Massagué

Presentació de la bandera blava, ahir al matí, a la platja del Regueral

Ahir es va donar el tret de sortida oficial de la temporada d'estiu a les platges cambrilenques amb la hissada de les banderes blaves i es va fer amb un acte protocol·lari a la platja del Regueral. Enguany, el municipi consolida les quatre banderes que ja tenia l'any passat, que es troben a la platja del Regueral, a la de la Llosa-Ardiaca, a la del Cavet i a la de Vilafortuny-l'Esquirol. També cal destacar que Cambrils manté la bandera blava al port esportiu del Club Nàutic.

L'acte d'hissada de la bandera blava també ha servit per presentar la nova empresa de salvament Aunar, que substitueix Altesport SL que és qui havia donat aquest servei la temporada anterior. D'altra banda, una altra de les novetats d'enguany és que l'empresa Ingesol assumeix el manteniment de les platges. A més, els serveis de platges es complementarà amb un total de sis agents de la Policia Local Costera, que realitzarà tasques de vigilància.

Recuperació del servei de ludoteca

Camí Mendoza, ha destacat que "en un municipi turístic com Cambrils on la majoria d'ingressos provenen d'aquest àmbit, s'ha d'apostar per tenir aquestes quatre banderes blaves i conservar-les, ja que les platges són un dels principals atractius turístics de la ciutat". La regidora de turisme, Mercè Dalmau, per la seva banda, ha remarcat l'obertura de la ludoteca, a la zona del Cavet,un servei que s'ha recuperat aquest any en el qual els infants de 4 a 10 anys podran fer tallers, jocs i activitats.

En l'acte simbòlic d'ahir també van assistir-hi el regidor de Serveis, Antonio Laguna, i la regidora de Seguretat, Yolanda Quílez, acompanyats per una part de la plantilla dels serveis de manteniment i seguretat de les platges.

Comenta aquest article