Societat

L'Associació de Comerciants Vilacentre presenta el Gintònic Musical com a novetat per aquest estiu

Per Júlia Massagué

Imatge d'arxiu de jocs inflables instal·lats a la plaça de la Vila

L'Associació de Comerciants Vilacentre impulsa, un any més, un conjunt d'activitats per promocionar el Barri Antic. Aquestes activitats, que s'emplacen a la plaça de la Vila, tenen l'objectiu de donar a conèixer i promocionar la zona, així com mostrar la diversitat de comerç d'alta qualitat que hi ha al casc antic.

La novetat d'aquest estiu és el Gintònic Musical, que consisteix en concerts gratuïts amb dj's d'estils musicals variats. La iniciativa tindrà lloc tots els dissabtes de juliol i agost, de les 19 hores de la tarda a les 22 hores de la nit a la plaça de la Vila. Aquest esdeveniment ha consistit en readaptar a l'estiu el Vermouth Musical, que es duia a terme durant l'hivern i es feia els dissabtes al matí un cop al mes. A causa de la calor d'aquesta època s'ha optat per passar a fer un gintònic als vespres.

"Juguem i fem comerç"


Per altra banda, l'activitat que es manté respecte l'any passat és l'anomenada "Juguem i fem comerç", amb activitats d'inflables per a nens i nenes de les 18 a les 21 hores de la tarda, tots els dijous de juliol i agost. Els divendres es fa una masterclass de zumba i els dissabtes l'anomenat Gintonic musical. A més, durant l'estiu es faran tres fires Outlet: una al juliol, els dies 20 i 21, i dues a l'agost, els dies 17,18,24 i 25.

Tere Recasens, presidenta de l'Associació de Comerciants Vilacentre, ha apuntat a revistacambrils.cat que "l'acollida del vermouth musical va ser boníssima, i encara que la del gintònic està costant una mica d'arrencar, amb el temps també acabarà sent un èxit". Recasens també ha destacat que "el Barri Antic no és com el port, on passa moltíssima més gent, costen més d'arrencar les activitats i fidelitzar al públic; es necessita més promoció i temps per enganxar-lo".

Comenta aquest article