Informació general

Apareixen destrossats, dues vegades aquest estiu, els tendals instal·lats a la platja del Regueral

Per Lluís Rovira i Barenys



Tendals destrossats a la platja del Regueral, a principis d'aquest mes d'agost
Les fileres de tendals que s'instal·len a la platja del Regueral han estat víctimes d'actes vandàlics aquest estiu. En almenys dues ocasions han aparegut les lones dels tendals esquinçades i els pals arrencats a causa de bretolades fetes durant les hores nocturnes.

Un dels llogaters habituals d'aquests tendals s'ha queixat a Revista Cambrils Diari Digital del fet que aquestes bretolades es repeteixen d'any en any i que caldria posar més vigilància a la nit per tal d'evitar-ho. Altres anys, a part de les destrosses a tendals, també s'han xafat algunes de les cadires que es guarden en aquesta zona.
També es queixa dels petits furts que es cometen a la platja. Alguns cops s'ha enxampat l'autor dels robatoris, però, segons explica, un dels delinqüents habituals és menor d'edat i al cap d'unes hores ja torna a estar al carrer.

La Policia Local, per la seva banda, ha reforçat el servei de nit a les platges. Segons explica el sotsinspector de la Policia Local, Josep Muñoz, es patrulla en quad per la platja durant la nit. En aquestes actuacions es fa marxar les persones que fan servir els llocs de vigilància de les platges com a lloc de reunió nocturna. També s'aborten els intents de botellón a les platges.

Comenta aquest article