El gelat de paella, la novetat més atrevida de la gelateria Sirvent J.Enrique per aquest estiu
Josep Enric Sirvent, copropietari de les geladeries Sirvent J. Enrique |
Aquest any, la gelateria volia innovar de manera clara i contundent. Josep Enric Sirvent, copropietari de la gelateria, diu que se'ls va acudir aquest gust després de comentar-ho amb uns amics que tenen un restaurant en el que fan paelles i és així com els va venir la idea. Segons Sirvent, "vam decidir fer un gelat de paella a partir del caldo de peix que s'utilitza per coure l'arròs". A més, "estem al Mediterrani i aquesta és una innovació basada en un producte que es consumeix molt aquí com és la paella". Sirvent afirma que la part complicada de crear aquest sabor va ser "equilibrar el gust dolç amb el salat i la llet, així com trobar la quantitat exacte de sucre" i també "vigilar que no s'assemblés al gust de l'arròs, perquè per això ja tenim el d'arròs amb llet". Porten uns dos mesos fent proves i han esperat a treure'l ara a l'agost per no donar temps de reacció a la competència i, a més, coincidir amb la temporada alta.
Josep Enric Sirvent apunta que també els ha servit com a publicitat perquè la gent s'hi fixi i els conegui. A més, afirma que "els estrangers, sobretot, al·lucinen, però també agrada a la gent d'aquí". Sirvent també comenta que ja els han demanat gelat de paella des de diversos restaurants amb una cuina atrevida, per oferir com a entrant o postres.