Crema de plàtans i nous
Gabriela Farregut Cabrol |
Pelem els plàtans i els passem per la batedora fins obtenir una pasta uniforme. Hem de guardar 2 plàtans i nous senceres per adornar. Piquem les nous i les afegim a la crema de plàtans i hi afegim també la nata muntada. Un cop barrejat ho traslladem a una perola de vidre. Ho adornem amb les nous que hem reservat i rodanxes de plàtan. A part, posem en un caçó el sucre, la melmelada de préssec i el licor, remenant-ho a foc lent durant 10 minuts. Després ho passem per la batedora i ho repartim per damunt de la crema de plàtans i nous. Se serveix freda.
Ingredients
1 quilo de plàtans més aviat madurs
150 g de nous (ja trencades, sense closca)
400 g de nata
2 cullerades de sucre
2 cullerades de melmelada de préssec
1 cullerada de licor de taronja (o Cointreau)