Recull

Amanida freda de popets en escabetx



Blas Moreno Arboledas
Ingredients [per a 3 persones]
• 1/2 litre d’oli d’oliva
• 200 cl de vinagre de Xerès
• 1 cabeça d’alls
• 2 pastanagues
• 1 potet de cebetes
• 1 potet de cogombres
• 2 fulles de llorer
• 1/2 kg de popets

Preparació
Barregem l’oli i el vinagre, hi afegim la cabeça d’alls, les pastanagues tallades a juliana, les cebetes, els cogombres, les fulles de llorer i els popets, i ho fem bullir a foc lent dins una cassola fins que els popets estiguin cuits. A continuació, ho deixem reposar i ho guardem a la nevera fins al moment de servir. Quan servim, emplatarem els popets acompanyats de la verdura i amanits amb la vinagreta. Si volem podem afegir-hi granets de pebre per donar més gust. La vinagreta sobrant la podrem fer servir per a futures amanides.








Comenta aquest article