Informació general

La Fira Rebaixes d'aquest cap de setmana supera les expectatives i rep un gran nombre de visitants

Per Judit Pinazo



La Fira Rebaixes ha rebut un gran nombre de visitants durant tot el cap de setmana
Aquest cap de setmana s'ha celebrat una nova edició de la Fira Rebaixes. En aquesta edició hi han participat un total de 97 parades d'un total de 50 establiments cambrilencs, que s'han ubicat al llarg del passeig marítim de la zona del Regueral, amb tot tipus de productes. La Fira Rebaixes es va celebrar dissabte i diumenge de deu del matí a les onze de la nit.

La Fira Rebaixes ofereix una gran varietat de productes, des d'articles de roba, sabateria o joieria fins a roba per a la llar o perfumeria. Tot plegat amb una gran oferta amb grans descomptes.

Segons la dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers –Sílvia Coll– l'edició d'enguany, tot i que encara no es tenen les dades oficials d'afluència de gent, ha estat una de les més positives. El fort vent de dissabte va afavorir que durant el matí, tal i com explica Coll, fos menys la gent que anava a la platja i molts van optar per passejar per les parades. L'afluència de gent, que va ser molt regular durant tot el cap de setmana, es calcula que ha sigut un 15 o un 20 per cent superior a la de l'última edició.

Segons Sílvia Coll, de cara a l'any vinent s'està plantejant la possibilitat de modificar lleugerament l'horari de les parades i reduir-lo una hora, és a dir, de deu del matí a deu de la nit.

Comenta aquest article