Informació general

L'organització del Festival Internacional de Música es mostra satisfeta dels resultats obtinguts enguany

Per Redacció



L'actuació de Julio Bocca i el Ballet Argentí, el passat 26 d'agost, va exhaurir les entrades
Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, l'organització i l'Entitat del Festival de Música, s'està molt satisfet dels resultats obtinguts en la darrera edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, que es va tancar el passat 26 d'agost amb l'actuació de Julio Bocca i el Ballet Argentí als jardins del Parc Samà –espectacle que va exhaurir les entrades–.

Segons l'Àrea de Cultura i Festes, aquesta nova edició s'ha tancat amb una assistència de públic d'un 80 per cent en els nou espectacles programats. L'assistència de públic en els espectacles de gran format als jardins del Parc Samà s'ha mantingut respecte a edicions anteriors, mentre que hi ha hagut un important increment de públic als espectacles de música clàssica programats en espais més petits com és el castell de Vilafortuny o l'ermita de la Mare de Déu del Camí. En aquests espais l'ocupació ha arribat en tres ocasions al 100 per cent, en el concert de piano de Pau Baiges, el del cor de cambra femení Scherzo i amb el de Djangologie. D'altra banda, segons enquestes realitzades pel mateix festival, hi ha hagut un increment en l'assistència de visitants estrangers que estiuegen en la nostra zona.

Els objectius de l'organització per a les properes edicions del festival és mantenir l'aforament assolit aquest any al Parc Samà i mantenir la diversitat de l'oferta artística de tots els espectacles.

Comenta aquest article