Societat

Un centenar de persones assisteixen al sopar de Primavera de l'Escola d'Hoteleria

Per Lluís Rovira i Barenys

Parlaments a càrrec de les autoritats presents al sopar

L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme va celebrar, ahir a la nit, el sopar de Primavera, una cita anual que dóna pas a la recta final d'aquest curs escolar 2016-2017. Poc més d'un centenar de persones, principalment familiars dels alumnes van participar en aquesta cita gastronòmica. El sopar, a més, va servir per anunciar les beques de Perfeccionament i Estada en empreses de reconegut prestigi que atorgaran l'Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona i el Forn Sistaré de Reus, dues beques cadascun d'ells. Aquest proper mes de maig es faran públics els guanyadors de les quatre beques que pretenen premia l'esforç i estimular la competència de cara al seu futur professional. El sopar va estar presidit per la Directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Sílvia Rodes; l'inspector en cap d'Ensenyament, Valero Camps així com pels responsables de les dues entitats que ofereixen les beques i pel director de l'Escola d'Hoteleria, Jordi Jardí.

Aquest sopar de Primavera, com totes les activitats obertes que es fan periòdicament al centre, posa a prova els alumnes davant d'un gran repte com és el d'elaborar un completíssim menú i servir-lo. Ha estat tot un llarg dia de preparació que els alumnes del centre van afrontar amb molta il·lusió.

Els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme van ser els encarregats d'elaborar i servir el menú

Comenta aquest article