Societat

Un concurs de cuina a l'estil "masterchef" clou la commemoració dels 50 anys del restaurant Macarrilla

Per Redacció

Els dos equips participants al concurs d'ahir al vespre al restaurant Macarrilla

Els participants del curs de cuina del restaurant Macarrilla van fer ahir la cloenda amb la celebració d'un "masterchef" amb tota la regla. Una dotzena de persones repartits en dos grups van elaborar uns aperitius, un primer plat i un segon plat que van ser degustats per un jurat que estava format per Artur Budesca, de Tarraco Sea Food; Joan Gómez, del restaurant Miramar, i Rubén Campos, del restaurant del Club Nàutic. D'altra banda, els germans Xavier Martí i Eduard Martí del restaurant Macarrilla es va encarregar de valorar les tècniques de cuina.

Amb aquesta activitat gastronòmica i lúdica, el restaurant Macarrilla ha clos els actes de commemoració del cinquantè aniversari. Els participants que van participar ahir en aquesta darrera activitat han estat les persones assistents al curs que s'ha realitzat al restaurant Macarrilla els darrers sis mesos amb una periodicitat d'un dia a la setmana. Els participants són no professionals que han conegut diferents tècniques culinàries en sessions on s'han mostrat la tècnica tradicional, la tècnica moderna i tècniques de pastisseria així com una introducció al món del vi.

Preparant els plats a la cuina del restaurant

Un dels dos equips servint els aperitius al jurat

Comenta aquest article