Informació general

Turisme de Cambrils prepara el seu pla d'accions del 2007 per promocionar el municipi

Per Redacció

Turisme de Cambrils ja està preparant el seu pla d'accions promocionals de cara a la temporada vinent, que consistirà en la participació del Patronat de Turisme de Cambrils en fires turístiques, insercions publicitàries especialitzades en diferents mitjans de comunicació i actuacions conjuntes amb els Patronats de Salou, Vila-seca i la Pineda i Reus.

Durant el proper mes de setembre Turisme de Cambrils assistirà de manera indirecta a les fires turístiques d'Otdyka Leisure (Moscou) i Tour and Travel (Varsòvia). La participació de Cambrils en aquestes dues fires internacionals s'emmarca dins de les activitats organitzades des del Club de Gastronomia liderat per Turisme de Catalunya i del qual Cambrils n'és soci.

Turisme de Cambrils va participar durant l'anterior temporada en dues promocions directes realitzades a Pamplona i Madrid de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i va participar també en cinc fires nacionals i onze internacionals, algunes organitzades amb la col·laboració de les OET (Oficines Espanyoles de Turisme a l'estranger) i Turisme de Catalunya. Una de les millors eines promocionals organitzada i promocionada pel Patronat de Turisme de la Diputació ha estat el format Corner (un espai comú dels municipis turístics de la Costa Daurada),que en el cas de Cambrils s'ha combinat amb la participació directa del municipi amb mostrador propi en fires com la Vakantie Beurs d'Utrecht (Holanda) i el Salon des Vacances de Brussel·les (Bèlgica).

Segons la regidora de Turisme, Anna López, "la presència en les fires és essencial; no podem perdre l'oportunitat de ser presents en aquests encontres, ja sigui mitjançant la tramesa de material o bé físicament. El bon nom de Cambrils s'ha de sentir arreu on es representi el turisme".

Comenta aquest article