Informació general

Cau una grua damunt d'una vivenda del carrer de Josep Serra i Dalmau

Per Lluís Rovira i Barenys



En la seva caiguda, la grua ha destrossat un vehicle que estava aparcat davant de la vivenda
A les 11 d'aquest matí, una grua de grans dimensions que s'utilitzava en la construcció  d'uns habitatges propers ha caigut damunt d'una vivenda situada al número 67 del carrer de Josep Serra i Dalmau. La grua feia gairebé dos anys que estava plantada i l'estaven utilitzant a les obres de construcció d'unes vivendes que hi ha a la part del darrere de la casa afectada. Tot i l'aparatositat de l'accident, sortosament no s'han hagut de lamentar danys personals.

Dues cases afectades

La grua s'ha trencat per l'eix i ha anat a petar amb tot el seu pes damunt de la casa a la qual ha provocat un forat a la teulada i diferents esquerdes a les parets de l'habitatge. Una part del llarg braç de la grua, d'uns 40 metres, ha sobrepassat la casa i ha destrossat un cotxe que estava aparcat davant i que era propietat del fill de la casa. Precisament aquest jove explicava que feia poca estona que havia arribat a casa seva per preparar un treball i que justament estava a l'habitació més alta de la casa quan ha caigut la grua, amb la sort que el forat al sostre s'ha fet en el lloc contrari on estava ell. La casa contigua, el número 69 d'aquest mateix carrer, també ha quedat afectada per l'impacte de la grua, ja que segons el seu propietari han aparegut esquerdes.

La Policia Local ha tallat el carrer afectat per la caiguda de la grua. Els bombers han arribat cap a la una del migdia per tal d'inspeccionar la situació i per tal de controlar les tasques de retirada de la grua caiguda. Els veïns de l'habitatge afectat i els de les tres cases contigües no poden accedir als seus habitatges fins que no es retiri la grua.

Comenta aquest article