Recull

Bacallà a la cassola



Manoli Gallego
Ingredients [per a 4 persones]

• 500 g d’espinacs
• 500 g de bledes
• un parell d’alls tendres
• una ceba tendra gran
• llorer, pebre negre, pebre vermell
• 4 trossos de bacallà
• oli d’oliva
• aigua

Preparació

En una cassola de fang hi posarem una capa d’espinacs i bledes tallats ben fins i en cru. Trinxarem ben fins els alls tendres i la ceba tendra i també ho posarem a la cassola. Hi afegim 1 o 2 fulles de llorer, una mica de pebre negre i pebre vermell. A sobre d’aquesta capa hi posarem els trossos de bacallà. Seguidament tornarem a cobrir el bacallà amb una nova capa de bledes, espinacs, alls tendres i ceba tendra i, si cal, un altre polsim de pebre negre i pebre vermell. Hi afegirem l’oli que convingui i un got d’aigua. Taparem la cassola i ho deixarem coure a foc lent sense deixar de moure perquè no s’enganxi. Si durant la cocció es queda sense aigua n’hi afegirem una mica més, fins que tot quedi ben cuit i aquesta s’hagi consumit.





Comenta aquest article