Informació general

M. Carme Cros ocupa el cinquè lloc a la llista del PPC a les eleccions al Parlament de Catalunya de l'1 de novembre

Per Redacció



La candidata cambrilenca M. Carme Cros
La cambrilenca M. Carme Cros ocupa el cinquè lloc de la candidatura que el PPC de les comarques de Tarragona presentarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. M. Carme Cros té 50 anys d'edat i és professora a l'IES Ramon Berenguer IV de Cambrils. Tot i que és militant del PPC des de fa molts anys, aquesta és la primera vegada que entra a les llistes del partit i ho fa, tal com va manifestar a Revista Cambrils Diari Digital, "amb molta il·lusió. Ocupo un lloc força alt a la llista i penso participar activament a la campanya electoral de cara a les eleccions al Parlament".

La proposta d'incloure M. Carme Cros a les llistes electorals ha vingut directament de Tarragona. Segons explica Cros, "buscaven un perfil com el meu a Cambrils. Volien una dona que és dediqués a l'ensenyament i que fos prou coneguda a la població".

La llista la va aprovar ahir al matí el comitè electoral del PPC. L'encapçala Rafel Luna, secretari general del PPC i diputat al Parlament de Catalunya. En segon lloc hi figura Joan Bertomeu, regidor del PPC a Deltebre, i en tercer lloc Miquel Àngel López Mallol, el president provincial del partit.

Comenta aquest article