Informació general

Hortènsia Grau ocupa el quart lloc en la llista d'ICV-EUiA en les properes eleccions al Parlament de Catalunya

Per Redacció



La candidata cambrilenca Hortènsia Grau
La cambrilenca Hortènsia Grau ocuparà el quart lloc en la llista d'ICV-EUiA a la demarcació de Tarragona, després que el consell nacional d'ICV aprovés les llistes que es presentaran a les properes eleccions autonòmiques de l'1 de novembre, en una reunió celebrada fa uns dies a Cerdanyola.

Des de la comissió local d'ICV de Cambrils es valora molt positivament la inclusió d'Hortènsia Grau en aquest lloc per la vàlua personal de la candidata i la seva llarga i acreditada trajectòria en el món de l'educació, tant en l'ensenyament primari, com en el secundari i els serveis psicopedagògics de l'ensenyament públic a diverses localitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, on ha treballat com a mestra d'educació especial i directora de CEIP. També va ser pedagoga a un EAP, professora de Serveis a la Comunitat a l'IES Vidal i Barraquer i actualment és cap del Departament d'Ensenyament i Formació de l'Ajuntament de Cambrils.

Hortènsia Grau va néixer a Barcelona l'any 1960 i és mestra en Educació Especial, Llicenciada en Pedagogia, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i té un Postgrau en Gestió de Polítiques Educatives a l'Administració Local. Des de 1988 és membre de la Federació d'Ensenyament de CCOO i membre de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya des de 1985.

Hortènsia Grau és adherida d'ICV des de fa molts anys i ha figurat en les llistes de les eleccions municipals de Sant Carles de la Ràpita i Cambrils. A Cambrils, en les eleccions municipals dels anys 1995, 1999 i 2003.

Comenta aquest article