Informació general

Cambrils promociona la seva gastronomia a Lanzarote

Per Redacció

Jordi Jardí i Ximo Rodríguez van fer una demostració culinària de les receptes cambrilenques

Turisme de Cambrils va viatjar, aquest passat cap de setmana a l’illa de Lanzarote, per promocionar la seva gastronomia a la setzena edició del Festival Enogastronòmic. La cuina cambrilenca va estar present activament de la mà del director i professor de cuina de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí, i del professor Ximo Rodríguez. Els dos cuiners van fer una demostració, showcooking, i tast en directe de les tradicionals receptes marineres: fideus rossos amb allioli i un romesco de rap amb fesols, dues propostes gastronòmiques que van gaudir d’una extraordinària acceptació per part dels assistents. L’activitat es va dur a terme en el marc d’una promoció turística lligada a la promoció gastronòmica de Cambrils, Logronyo, Corunya i Segovia, a més de Gran Canària, Tenerife i Lanzarote.

Més de 18.000 persones es van donar cita en aquest esdeveniment que promociona productes de proximitat, i cultura gastronòmica; persones amb procedències diverses: turistes estatals però molt visitant estranger com francesos, anglesos i italians van ser els més assidus a l’estand de Cambrils. La regidora de Turisme Mercè Dalmau va tenir ocasió de conversar, entre d’altres, amb el Conseller de Promoció Econòmica del Cabildo de Lanzarote, Antonio Morales, en referència a desenvolupament de producte i promoció vinculada a elements tant identificatius com la matèria primera, les propostes gastronòmiques pròpies i la promoció turística.

Turisme de Cambrils també va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils per donar difusió i promoció a l’oli DOP arbequina Mestral.

Comenta aquest article