Societat

Gelateria

El cambrilenc Antonio Sirvent revalida el subcampionat de la Copa del Món de Gelateria amb l'equip espanyol

Per Redacció

Membres de l'equip espanyol de gelateria, amb el cambrilenc Antonio Sirvent a l'esquerra de la imatge, que han quedat subcampions
Membres de l'equip espanyol de gelateria, amb el cambrilenc Antonio Sirvent a l'esquerra de la imatge, que han quedat subcampions | Cedida

El gelater cambrilenc Antonio Sirvent –com a membre assessor de l'equip espanyol– ha revalidat el subcampionat de la Copa del Món de Gelateria celebrada del 20 al 23 de gener a la localitat italiana de Rimini. La competició estava emmarcada dins de la fira internacional Sigep, que està considerada com la més important del sector del gelat artesanal, així com un dels aparadors més importants de la pastisseria i el sector dels forners a nivell europeu. A la competició s'hi van donar cita una dotzena de països –França, Estats Units, Austràlia, Espanya, Japó, Suïssa, Argentina, Corea, Ucraïna, Marroc, Polònia i Brasil– que van haver d'elaborar diferents propostes com un plat gastronòmic, una copa de gelat i un bufet.

Després de dies de preparació, de competició i d'afrontar les diferents proves d'habilitat corresponents –amb imaginació, professionalitat, netedat, regularitat i ordre–, l'equip espanyol va obtenir una excel·lent segona posició amb un total de 3.609 punts, així com el subcampionat mundial que ja havia aconseguit l'any 2016. A molt poca distància, l'equip campió va ser França amb 3.654 –45 punts més que l'equip espanyol– i en tercer lloc, Austràlia que va sumar 3.483 punts.

Enguany, l'equip va estar forma per Adolfo Romero, José Manuel Marcos Candelas, Migue Señoris i Marc Balaguer, capitanejats per Jordi Guillem, amb el suport de Marc Piqué i el cambrilenc Antonio Sirvent.


 

Comenta aquest article