La inauguració de l'exposició "La mar de cuines", primer acte del II Congrés de la Gastronomia Mediterrània
Detall de l'exposició fotogràfica La mar de cuines, a la Sala Àgora de l'Ajuntament |
La mostra està formada per una sèrie dimatges en color de gran format realitzades per tres fotògrafs del Camp de Tarragona. Les fotografies representen aliments i plats cuinats seguint els diferents àpats del dia, des de lesmorzar fins al sopar. Podem veure imatges relacionades amb lalimentació de la nostra població, com olivers, oli, barques de pesca, el port... i veiem plats preparats per cuiners cambrilencs per representar la cuina típica local. Aquesta mostra fotogràfica, que sha produït expressament per a aquesta ocasió, es complementa amb textos del llibre de gastronomia Cambrils, la mar, la terra i la taula. Lobjectiu principal de La mar de cuines és donar a conèixer la bona qualitat de la nostra cuina local, realitzada amb productes naturals excel·lents, típics de lalimentació mediterrània.
Aquesta exposició de fotografies es pot visitar fins al 18 de novembre a la Sala Àgora de ledifici consistorial.