Cultura

La inauguració de l'exposició "La mar de cuines", primer acte del II Congrés de la Gastronomia Mediterrània

Per Elena Martí



Detall de l'exposició fotogràfica La mar de cuines, a la Sala Àgora de l'Ajuntament
El passat divendres es va inaugurar l’exposició La mar de cuines com a primer acte del II Congrés de la Gastronomia Mediterrània de Cambrils. A l’acte d’inauguració, presidit per Robert Benaiges –alcalde de Cambrils–, hi van assistir Anna López –regidora de Turisme– i Amèlia Rico –gerent del Patronat de Turisme–.

La mostra està formada per una sèrie d’imatges en color de gran format realitzades per tres fotògrafs del Camp de Tarragona. Les fotografies representen aliments i plats cuinats seguint els diferents àpats del dia, des de l’esmorzar fins al sopar. Podem veure imatges relacionades amb l’alimentació de la nostra població, com olivers, oli, barques de pesca, el port... i veiem plats preparats per cuiners cambrilencs per representar la cuina típica local. Aquesta mostra fotogràfica, que s’ha produït expressament per a aquesta ocasió, es complementa amb textos del llibre de gastronomia Cambrils, la mar, la terra i la taula. L’objectiu principal de La mar de cuines és donar a conèixer la bona qualitat de la nostra cuina local, realitzada amb productes naturals excel·lents, típics de l’alimentació mediterrània.

Aquesta exposició de fotografies es pot visitar fins al 18 de novembre a la Sala Àgora de l’edifici consistorial.

Comenta aquest article