Informació general

CiU celebra un vermut popular a la plaça de Marcel·lí Domingo com a acte de campanya electoral

Per Lluís Rovira i Barenys



El vermut popular es va fer el dissabte a la plaça de Marcel·lí Domingoa
El dissabte, CiU va oferir un vermut popular a la plaça de Marcel·lí Domingo com a acte de campanya electoral, en el qual hi van prendre part, durant una estona, el cap de llista d'aquesta formació per Tarragona, Joan Miquel Nadal, així com Lídia Bargas i Meritxell Ruiz, també integrants de la llista electoral de CiU. Tal com explicava Mercè Dalmau, candidata de CiU a l'alcaldia de Cambrils, aquest acte s'havia plantejat com una manera diferent de fer un porta a porta amb els ciutadans, "el que hem fet és circular pels carrers del voltant i parlar amb la gent".

Tal com explicava Mercè Dalmau a Revista Cambrils Diari Digital, "en aquesta campanya al Parlament de Catalunya des de CiU estem fent una molt bona feina i el que pretenem és arribar a tots els ciutadans perquè tots i cadascú d'ells sàpiga quin és el nostre programa". El proper dimecres 25 d'octubre, al Centre Les Basses, CiU farà un míting que estarà presentat per Mercè Dalmau i en el qual participarà Carles Sala –número 2 a les llistes al Parlament per Tarragona– i Joan Aregio –president de la Diputació i candidat a l'alcaldia a Tarragona–.

El dijous de la setmana passada es va fer a Reus el míting central de la campanya electoral a la comarca del Baix Camp, en el qual va participar el candidat a la presidència de la Generalitat per CiU Artur Mas, així com Joan Miquel Nadal i Carles Pellicer. L'acte es va fer al pavelló del Pare Manyanet de Reus. Des de Cambrils, CiU va posar un autobús a disposició de la militància local. Una tentena de cambrilencs s'hi va desplaçar.

Comenta aquest article