Informació general

S'inaugura un any més el curs de suport "Reforça't amb nosaltres!" destinat a alumnes cambrilencs

Per Redacció



Aquesta és la nova imatge representativa del servei
El passat dilluns 23 d'octubre es va inaugurar al Centre Les Basses, el curs 2006/2007 del servei "Reforça't amb nosaltres!" L'acte va anar a càrrec de la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat -Rosa M. López- acompanyada de bona part dels voluntaris que participen en aquesta iniciativa.

"Reforça't amb nosaltres!" és un servei que l'Àrea de Benestar va posar en marxa l'any 2001, amb l'objectiu d'atendre aquells alumnes matriculats en algun dels centres educatius de Primària i Secundària del municipi, que tenen alguna dificultat en el seu procés d'aprenentatge o socialització i que amb un reforç escolar poden millorar-lo.

Per altra banda el servei pretén també oferir a les famílies un espai de reflexió i formació on a partir de xerrades i tallers es tractaran temes que siguin del seu interès en relació al procés d’ aprenentatge dels seus fills o organitzar tallers formatius per al grup de voluntaris que donen classes als nois i noies que necessiten reforç.

En la inauguració del curs es va presentar també el nou díptic amb el logo que a partir d’ara serà la imatge representativa del servei. El díptic inclou informació genèrica del servei per a que totes aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi d’una manera o un altre sàpiguen a on han de dirigir-se.

Actualment col·laboren amb aquesta iniciativa el CEIP Joan Ardèvol, CEIP Guillem de Fortuny, CEIP Cambrils, CEIP Marinada, IES Ramon Berenguer IV, IES Cambrils, IES Cambrils II, Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la UEC
.

Comenta aquest article