Informació general

CiU reclama "el vot de la il·lusió i el vot de futur per una societat catalana més cohesionada" en l'acte electoral d'ahir a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys



Carles Sala, Mercè Dalmau i Joan Aregio, en l'acte electoral d'ahir al vespre al Centre Les Basses
Ahir al vespre CiU va celebrar un acte electoral al Centre Les Basses que va comptar amb les intervencions  de Carles Sala, número 2 de la llista al Parlament de CiU per la demarcació de Tarragona, i de Joan Aregio, president de la Diputació de Tarragona i suplent a la llista del Parlament. L'acte va ser presentat per l'alcaldable de CiU a Cambrils, Mercè Dalmau i va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de persones.

En la seva intervenció, Joan Aregio va remarcar que en aquestes properes eleccions CiU vol "el vot de la il·lusió i el vot de futur per fer una societat catalana més cohesionada. Es tracta de treure una majoria de diputats per a poder governar en solitari i no haver de pactar". Respecte als pactes postelectorals, Aregio va afirmar que "és molt difícil pactar amb cap de les forces del tripartit". El president de la Diputació també va fer esment del DVD ConfidencialCat que CiU va repartir a l'inici de la campanya electoral, "si no hi hagués hagut el DVD, en aquesta campanya electoral no s'hauria parlat del tripartit. Ha servit per a fer memòria".
Joan Aregio, a més, va manifestar que "com a país no hem avançat res en 3 anys" i va reclamar la mobilització de l'electorat de CiU de cara als comicis del proper 1 de novembre, "Catalunya es mereix un govern lliure i independent. És impensable que el govern de Catalunya estigui en mans de Madrid".

Per la seva part, Carles Sala, va incidir en alguns dels aspectes que ja havia tractat Joan Aregio. El número 2 de la llista de CiU va dir que "l'inversor real ha desaparegut de Catalunya en aquests darrers 3 anys. Aquest inversor necessita un govern amb lideratge". Sala també va recordar que va ser el president del govern central Rodríguez Zapatero qui va fer prendre algunes decissions al govern de la Generalitat com la d'expulsar del seu càrrec a Josep-Lluís Carod-Rovira, "i ara ha vingut a dir-li al Montilla que després de les eleccions pot pactar amb qui vulgui".

Comenta aquest article