Informació general

Robert Benaiges manifesta que Joan Miquel Nadal és el responsable que el Consorci del Camp "se n'hagi anat a fer punyetes"

Per Redacció



Aspecte de les obres de construcció de l'hospital lleuger, aquest matí
L'Ajuntament de Cambrils ha emès aquest matí, un manifest signat per l'alcalde -Robert Benaiges- en el què es respon a les declaracions realitzades pel cap de llista de CiU, Joan Miquel Nadal, al programa Tribuna de Canal Reus TV ahir al vespre, en les què qüestionava la construcció d'un hospital lleuger a Cambrils.

En aquest manifest es recullen una sèrie de puntualitzacions com les següents: "el nou hospital de Cambrils sèra una realitat quan estiguin enllestides les obres d'ampliació del Centre d'Assistència Primària Doctor Gimbernat, que es van iniciar el passat més de maig, amb un termini d'execució de les obres de 20 mesos". Una altra de les puntualitzacions emeses explica que "aquest hospital ha estat possible gràcies a la feina feta per l'actual govern de la Generalitat, i en especial, per la bona feina feta per la consellera de Salut, Marina Geli, i pel director de Serveis Territorials, Josep Maria Sabaté, actualment delegat del govern".

El comunicat també es fa ressò de la feina realitzada per Joan Miquel Nadal com a parlamentari destacant que, "dels molts anys que el senyor Joan Miquel Nadal ha estat parlamentari, ni tenim notícies de cap fita destacable aconseguida en benefici, no tan sols, del nostre municipi sinó del conjunt de la demarcació. I en aquest sentit, agrairíem que ens enviés un llistat dels projectes aconseguits".

El manifest diu que de la seva gestió només es té coneixement del següent: "que el Consorci del Camp se n'hagi anat a fer punyetes. Que Sirusa no hagi resolt les mancances ni iniciat les millores, sobretot en la nova planta de triatge com a conseqüència de la nefasta actuació en els diferents concursos en què el senyor Nadal hi ha posat el nas. Que, després de 23 anys de govern de CiU, el nou govern ha iniciat una política activa, en l'àmbit del transport públic amb la creació de l'ATM, de la qual el senyor Joan Miquel Nadal, màxim responsable de l'Ajuntament de Tarragona, se n'ha sortit, frustrant les perspectives de milers de ciutadans, perquè no resolien els seus problemes de finançament de la seva empresa de transport".

Finalment, aquest manifest emès des de l'Ajuntament de Cambrils, tanca amb les paraules: "agrairíem que, a banda, de disfrutar del nostre mar, el senyor Joan Miquel Nadal tingués també interès en els aspectes que preocupen la nostra ciutat des de la seva responsabilitat com a parlamentari".

Comenta aquest article