Informació general

Es deté a dues persones que intentaven robar en un xalet de la urbanització Quatre Camins de Vilafortuny

Per Redacció

Aquesta matinada, a les 4.35 hores, la Policia Local ha rebut un avís telefònic avisant d'un possible robatori en un xalet ubicat al carrer Mas de l'Aguiló, situat a la urbanització Quatre Camins de Vilafortuny. Al lloc s'hi va traslladar una patrulla de la Policia Local, moment en el què dues persones van fugir de l'habitatge en un turisme marca Fiat i matrícula d'Itàlia en adonar-se'n de la presència policial. Els agents van ordenar als ocupants del vehicle que s'aturessin, però aquests van desobeir les ordres i van accelerar, motiu pel qual es va iniciar una ràpida persecució a gran velocitat per diverses urbanitzacions de la zona de Vilafortuny. A la persecució s'hi van afegir  una altra dotació de la Policia Local i també unitats que participaven en controls de seguretat. Finalment, els agents van poder interceptar el vehicle en el quilòmetre 2 del vial de Cavet, ja en el terme municipal de Salou. Els ocupants del vehicle van ser identificats com B.B. de 38 anys, de nacionalitat kosovar i veí de Cambrils i amb antecedents per delictes contra la propietat i S.M. de 37 anys, de nacionalitat kosovar i resident a Itàlia.

Posteriorment, es va comprovar que els dos individus havien intentat robar en el xalet forçant la porta d'accés. En el moment de la detenció es va poder recuperar un ordinador portàtil que s'havia sostret durant aquella mateixa nit en un taller mecànic de la població de Soses (Lleida), el qual acabava de ser saquejat pel procediment delbutron.

Un cop detinguts, s'estan portant a terme les diligències i investigacions per part de la Policia Local, la Guàrdia Civil de Cambrils i els Mossos d'Esquadra de Lleida. S'ha procedit a la immobilització del vehicle i s'han instruït diligències per robatori a Cambrils i Soses, resistència i desobediència als agents i per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Comenta aquest article