Informació general

Se serveixen unes 400 racions de fideus rossos en la celebració de la "Festa del Peix Mecànic"

Per Judit Pinazo



Centenars de persones van aplegar-se ahir al migdia al Mollet del Rec per degustar els fideus rossos
El sol i les altes temperatures van acompanyar ahir al migdia en la celebració de la "Festa del Peix Mecànic"al Mollet del Rec amb la degustació popular de fideus rossos. L'acte es va organitzar en el marc dels diferents actes programats en el II Congrés de Gastronomia que se celebra avui i demà a Cambrils.

Aquest és el segon any que s'organitza aquesta festa, però la primera vegada que es fa al Mollet del Rec, ja que l'any passat s'havia celebrat al Parc del Pescador. Per celebrar la festa es van preparar dues paelles de fideus rossos de grans dimensions i es van servir un total de 400 racions. La gerent del Patronat de Turisme -Amelia Rico- es mostrava ahir molt satisfeta de l'acollida de la festa que va tenir un gran èxit de participació i assegurava que el bon temps els havia acompanyat.

Van amenitzar la festa el grup de timbalers cambrilenc "Cop de Cap".

Congrés de Gastronomia

Recordem que durant avui i demà l'Escola d'Hoteleria de Cambrils acollirà una gran varietat d'activitats organitzades en el II Congrés de Gastronomia Mediterrània. En el congrés d'enguany, s'hi podran veure multitud de propostes des de tallers, taules rodones i conferències a concursos destinats a professionals i estudiants del sector. També s'han previst un total de 42 ponències de temàtiques molt diverses relacionades amb el món de la gastronomia, del turisme, l'empresa, la restauració i l'hoteleria; i un total de 36 tallers molt variats.


Comenta aquest article