Informació general

ERC considera "poc elegant" el díptic que el PSC local ha repartit per Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys



El díptic que ha editat el PSC de Cambrils amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya
El díptic que el PSC local ha repartit per Cambrils amb motiu de les properes eleccions al Parlament de Catalunya ha provocat la queixa d'ERC, un dels socis del govern local. A la portada d'aquest díptic hi ha una fotografia de l'alcalde donant la mà al conseller de Governació, Xavier Sabaté, al mateix despatx de l'alcalde en motiu de la visita que va fer el conseller per la darrera edició de la Fira de Cambrils. A sota hi apareix el lema Mai un Govern ha fet tant per Cambrils i, a sota, el logo del PSC. A l'interior del díptic hi han detallades tot un seguit d'actuacions que s'han portat a terme aquesta legislatura a Cambrils.

El regidor d'ERC, Joan Recasens, ha manifestat a Revista Cambrils Diari Digital que el que explica el díptic "no és gaire elegant. Ens sentim una mica dolguts ja que es presenten unes actuacions com si la part socialista del govern hagués fet moltes coses a Cambrils. I la veritat és que si hem de començar a repassar naltros també ens podríem tirar floretes de que si hi ha hagut la màxima inversió en escoles ha sigut gràcies a la conselleria d'Ensenyament que la tenia ERC. Mai s'havíen donat tantes escoles com les que s'han donat i això ha sigut per l'acció que ha fet el regidor que no és del nostre partit i per l'acció que hem fet nosaltres davant la consellera. I el mateix podríem dir de la pista d'atletisme, de les subvencions que s'han donat als carrers per part de Comerç i Turisme. I el mateix podríem dir de la llei de Barris que va ser una de les apostes d'ERC al pacte del Tinell".

Recasens recorda que el PSC té el seu alcalde gràcies al suport dels altres dos partits i "no queda bé repartir aquests díptics davant de la població com si ells fossin els únics que han fet acció de govern". El regidor d'ERC també recorda que ja van estar en desacord amb el butlletí que fa uns mesos va repartir ICV en el que semblava que el pla de millora i l'escola bressol eren cosa només d'aquest partit, "nosaltres entenem que formem part d'un equip de govern i que els encerts i les errades són de tots".

Comenta aquest article