Informació general

La matinada de dissabte es van produir dos accidents, un a l'avinguda Vilafortuny i l'altre a l'avinguda d'Adelaida

Per Redacció

El passat dissabte, 28 d'octubre, a les 04.10 de la matinada, es va produir un accident a l'avinguda Vilafortuny, a l'alçada de la cruïlla amb el carrer F. Marés quan un vehicle conduït per J.B.B de 29 anys, veí de Reus, va sortir de la calçada i va xocar contra dos arbres i un fanal. Com a conseqüència del xoc, en va resultar ferit lleu el conductor i amb pronòstic resevat la passatgera, V.D.E.R., 26 anys, mentre que el vehicle va resultar amb danys importants. Els dos ocupants van ser traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Reus.

A les 05.45 de la matinada del mateix dissabte es va produir un altre accident sense ferits, en aquest cas a l'avinguda d'Adelaida, després que un vehicle va sortir del carril de circulació i va xocar contra 3 turismes que estaven estacionats. Després de xocar el vehicle es va donar a la fuga. Segons la Policia Local s'estan fent gestions per a localitzar el vehicle, que podria ser un turisme, marca Opel de color blau.


Ordre de crida i cerca

També el dissabte, 28 d'octubre, la Policia Local de Cambrils va detenir a, F.J.A.R de 30 anys, a la seu de la Policia Local, després que l'individu realitzés una denúncia pel robatori d'un ciclomotor. I és que la Policia Local va comprovar en el sistema informàtic que sobre el denunciant pesava una ordre de crida i cerca en un jutjat de Cartagena. Per aquest motiu, i un cop finalitzada la redacció de la denúncia, es va procedir a la seva detenció, es van realitzar la instrucció de les diligències oportunes i es va posar a disposicó de l'Autoritat Judicial.




Comenta aquest article