Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja inicia en la nàutica a més de 800 nens

Per Redacció



L'Estació Nàutica ha rebut un total de 800 nens d'escoles d'arreu de l'Estat
L’Estació Nàutica Salou - Cambrils -  Mont-roig/Miami Platja fa un balanç molt positiu de la temporada 2006. Segons un informe elaborat per l'Estació a l’abril ja havia superat les reserves que es van realitzar durant tot l’exercici 2005. La temporada però, encara no s’ha acabat, l’Estació Nàutica encara està rebent nois i noies per practicar esports, com ara la vela lleugera.

Des de la seva posada en marxa l’Estació Nàutica ha iniciat en la nàutica a més de 800 nens procedents d’escoles de tota Espanya, i hi han passat cents de clients que han visitat l’Estació Nàutica per realitzar algun esport a l’aigua.

Per tal de donar-se a conèixer, l'Estació Nàutica també ha col.laborat en nombrosos fam i press trips amb la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme, provinent dels països nòrdics, països de l’Est,  Itàlia, Anglaterra, França i Espanya; amb diversos programes de televisió locals, regionals i nacionals, i per suposat amb les accions promocionals de l’Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, com ara el fam trip de Touroperadors de França a Menorca del 14 al 16 de setembre, o la presentació de les Estacions Nàutiques i el nou portal d’internet a Southampton el 15 de setembre.

L'objectiu de l’Estació Nàutica es anar-se convertint progressivament en el dinamitzador de la nàutica dels Cambrils, Salou i Mont-roig/Miami Platja i anar demostrant poc a poc que els esports nàutics poden realitzar-se tot l’any, i que estan a l’abast de tothom. Per tal de promocionar la pràctica d'esports aquàtics en temporada baixa, disposen de noves ofertes i nous paquets  dissenyats per diferents col.lectius, com ara escoles, universitats, empreses, departaments de joventut, treballadors d’hotels, families...entre d'altres. També ofereixen nous paquets que combinen activitats de mar i terra, amb la possibilitat de contractar també l'allotjament.

Més projectes pel 2007

De cara a la temporada 2007 l’Estacó Nàutica està treballant en diferents projectes. Un d’ells, és el disseny d’un pla de dinamització individualitzat per les bases nàutiques que hi ha a cada municipi. S’estan considerant la creació de casals d’estiu amb tallers, i l’acondicionament de les bases per la realització d’activitats a l’hivern, a on totes les empreses associades a l’E.N. podran agrupar-se per fer activitats per diferents col.lectius. També s’està treballant en la creació d’una nova guia de serveis, i una nova pàgina web; ambdues planejades per abans que acabi l’any.

Comenta aquest article