Informació general

El grup UGE presenta el seu primer disc en solitari amb un concert a la Sala Ka l'Arrib

Per Redacció



Els components del grup UGE divendres passat en un moment de l'actuació
El passat divendres la Sala Ka l'Arrib va acollir el concert del grup de pop- rock Uge, que va presentar el seu nou disc en solitari "Pa Gustos Colores". El cantant del grup havia estat el líder del grup "Clandestinos" i ex guitarrista del grup "Extremoduro".

El cantant va oferir les cançons del seu primer disc en solitari davant d'un reduït públic que es va aplegar a la Sala Ka l'Arrib. L'àlbum està format per 11 cançons pop-rock de ritmes molt variats acompanyats d'unes lletres que parlen d'experiències personals.

El cantant del grup, Eugenio Ortiz, compositor, lletrista i guitarra, va iniciar la seva carrera musical al grup Extremoduro participant activament en la gravació del seu quart àlbum ¿Dónde están mis amigos?. Després de dos anys de gira amb el grup va decidir formar la seva pròpia banda, "Clandestinos" amb qui va gravar el disc "De amores y odios".

El seu segon treball van publicar-lo amb una nova discogràfica, i van realitzar una intensa gira per tot l'Estat amb una important repercussió mediàtica. El tercer disc de la formació "Que cada palo aguante su vela" va permetre al grup compondre nous temes i videoclips i entrar a formar part de les llistes, circuits comercials i radiofòrmules de tot l'Estat.

Comenta aquest article