Informació general

La cambrilenca Lorenza Muniesa rep un reconeixement oficial pels seus 100 anys de vida

Per Judit Pinazo



Lorenza Muniesa acompanyada dels seus familiars més propers, el passat divendres a la Sala de Plens de l'Ajuntament
El passat divendres la cambrilenca Lorenza Muniesa Belunza va complir 100 anys. Per aquesta cambrilenca d'adopció, nascuda a Obón, Terol, i que porta més de 60 anys al municipi, va ser tota una alegria que l'Ajuntament li fes un reconeixement oficial per una data tan assenyalada. L' acte es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament i va comptar amb la presència de bona part de la seva família,  l'alcalde -Robert Benaiges- i la regidora de Benestar Social -Rosa M. López- que li van fer entrega d'una reproducció en miniatura dels gegants cambrilencs, Pere i Camí i d'un ram de flors. També va ser-hi present la directora de  Benestar Social i Família de la Generalitat a la província de Tarragona, Carme Esteve, que va fer-li entrega de la medalla que la Generalitat de Catalunya atorga a les persones que fan 100 anys.

Lorenza Muniesa, va arribar a peu a l'Ajuntament acompanyada dels seus familiars, el que demostra que tot i els seus cent anys, es troba en molt bon estat de salut, tot i tenir dificultats de visió. Ella mateixa explicava divendres que el seu secret per mantenir-se en bona forma és caminar i portar una bona alimentació. A l'acte van assitir-hi dos dels seus fills, una de les seves netes i persones properes a la família i tots ells van coincidir en destacar la vitalitat, lucidesa i fortalesa de la Lorenza.

En l'acte de reconeixement, Rosa M. López va felicitar-la per una aniversari tan especial i va animar-la a complir-ne molts més alhora que va destacar que "persones com la Lorenza són tot un exemple, i n'han passat de tots colors". L'acte va finalitzar amb un petit refrigeri pels assistents.

Però la Lorenza, rebrà encara una altra celebració pel seu aniversari. Serà el proper 9 de novembren a les 17.00 hores de la tarda en una festa que li ha preparat l'associació Amics de la Gent Gran a Cambrils ja que la Lorenza és usuària de l'entitat des de fa tres anys.

Comenta aquest article