Informació general

El regidor Josep Enric Sirvent abandona el PP i continuarà com a regidor no adscrit

Per Lluís Rovira i Barenys



Josep Enric Sirvent abandona el PP i continua com a regidor no adscrit
El regidor del PP Josep Enric Sirvent va presentar aquest passat dilluns la seva baixa com a militant del PP a la seu del PP de Tarragona. Aquest mateix dilluns Sirvent també va sol·licitar, a la secretaria de l'Ajuntament de Cambrils, el seu pas a regidor no adscrit, la qual cosa es podria fer efectiva en la propera sessió plenària que se celebrarà el 14 de novembre.

El motiu de donar-se de baixa del PP és l'incompliment, segons explica Sirvent, de la promesa que en el seu dia va fer el president provincial del PP, Miquel Àngel López Mallol, que Sirvent encapçalaria la candidatura del PP a les properes eleccions municipals. Segons ha explicat Sirvent "en la reunió que vam mantenir a Tarragona el passat 24 d'octubre amb López Mallol i el president local, Lluís Llorens, ja els vaig avisar de les meves intencions. Com que les coses estan igual, jo compleixo el que vaig dir". El comité electoral del PP local, per la seva part, va celebrar ahir al vespre la reunió per determinar el cap de llista de la formació popular a les properes eleccions municipals. El partit donarà a conèixer el nom del candidat la propera setmana, però tot apunta que serà Carme Cros qui encapçali la candidatura.

Josep Enric Sirvent, doncs, serà el segon regidor no adscrit d'aquesta legislatura després que Montserrat Garrido es donés de baixa de CiU l'octubre de 2004. Sirvent continuarà formant part de les comissions informatives d'Hisenda, Benestar Social i Turisme tal com ho venia fent fins ara. Ara, a més, s'incorporarà a la comissió de Promoció de la Ciutat i, també, formarà part de la junta de portaveus municipal.

Comenta aquest article