Informació general

Més de 350 persones han tramitat la Targeta Cambrils Resident en el primer any de funcionament

Per Judit Pinazo



Amb la Targeta Cambrils Resident s'obté un descompte d'un 50% en el preu de l'aparcament soterrat del port
El proper mes de desembre farà un any que es va posar en marxa la Targeta Cambrils Resident, que ofereix un descompte del 50% en el preu de l'aparcament soterrat del port, propietat de l'empresa Saba.

Un any després de la seva posada en marxa s'han tramitat més de 350 targetes. El regidor de Promoció de la Ciutat –Oliver Klein– fa una bona valoració d'aquest primer any de funcionament del servei, tot i que reconeix que s'esperaven haver tramitat més targetes. Per aquest motiu, un dels principals objectius de cara a l'any vinent, segons Oliver Klein, és fer una major difusió del servei i fer-ne més publicitat, perquè la població se n'assabenti. La targeta, recordava Klein, es va crear amb l’objectiu d’oferir un millor servei i facilitar als ciutadans cambrilencs les compres al Port durant els mesos de menys afluència turística.

Segons Oliver Klein, properament l'Ajuntament es reunirà amb representants de l'empresa Saba per renovar el conveni de col·laboració per al proper any. La renovació del conveni no ha de suposar, en principi, cap canvi en el funcionament de la targeta. Recordem que per gaudir de la targeta només cal estar empadronat a Cambrils i es podrà utilitzar per aparcar-hi durant tot l'any excepte el període de Setmana Santa i els mesos de juliol, agost i setembre.

Per aconseguir la targeta Cambrils Resident cal dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i demanar un volant d’empadronament per tal de presentar-lo a l’aparcament, on s’hauran de deixar les dades personals. La targeta, que té un cost de 2 euros, s’entregarà en un termini de 15 dies al mateix aparcament.

Comenta aquest article