Informació general

Un intent de robatori en un caixer de la rambla de Jaume I acaba en una persecució policial per l'N-340

Per Redacció

La matinada del dimecres, a les 3.11 hores, la Policia Local va rebre un avís d'uns veïns de la rambla de Jaume I que alertaven de forts sorolls en una oficina del Banc Sabadell de la mateixa Rambla, on també hi havia un vehicle negre de grans dimensions. Una dotació de la Policia Local es va desplaçar al lloc dels fets i va comprovar que s'havia forçat el caixer automàtic. Mentre una segona dotació acudia al lloc dels fets, va observar com un vehicle Audi A-6 de color fosc circulava a gran velocitat per l'avinguda dels Països Catalans i que en detectar la presència policial van fugir a gran velocitat.

La Policia va iniciar llavors una persecució per reduir el vehicle per l'N-340 en sentit Tarragona, mentre el vehicle circulava a gran velocitat, a més de 180 km/h, posant en perill la resta de vehicles que circulaven per la zona, saltant-se diverses barreres de cons i altres elements de les obres que s'estan duent a terme a la carretera. Per tal d'atrapar el vehicle, la Policia Local de Cambrils va alertar totes les forces policials dels municipis veïns, però gràcies a la potència del vehicle fugit i la temeritat del conductor, aquest va aconseguir escapar.

Una patrulla de la Policia Local del municipi conjuntament amb una de la Guàrdia Urbana de Tarragona van iniciar una batuda per la zona on va ser vist per última vegada i van esbrinar que el vehicle havia estat vist circulant per la zona coneguda com 600 Viviendas, a Constantí, on es va iniciar una segona batuda sense èxit. De moment, s'han instruït les primeres diligències i es duran a terme tasques d'investigació per part de la Guàrdia Civil.


Comenta aquest article