Informació general

Ingressa a presó l'autor d'un robatori amb violència que va protagonitzar una persecució per l'N-340

Per Redacció

El passat 6 de novembre va ingressar a presó A.Y., l'autor d'un robatori amb arma d'un vehicle a Reus el passat 2 de novembre, que va protagonitzar una perillosa persecució per l'N-340 fins a Tarragona i en la qual hi va intervenir un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. Recordem que, com ja va informar Revista Cambrils Diari Digital, la Policia Local de Cambrils, mentre efectuava un servei de vigilància a l'N-340 a l'entrada de Vilafortuny, el passat 2 de novembre va observar la presència del vehicle sostret que circulava amb un únic ocupant.

Els agents li van ordenar en reiterades ocasions que aturés el vehicle, però el conductor va iniciar una ràpida fugida en direcció a Tarragona que va desembocar en una persecució a alta velocitat i de forma molt temerària per les carreteres N-340, A-7 i C-14, fins a l'entrada de Tarragona. Finalment el conductor del vehicle va perdre el control i va donar dues voltes de campana fins que va xocar contra unes tanques de protecció. Després de l'impacte, el conductor va sortir immediatament del vehicle i va emprendre una ràpida fugida a peu per un barranc i es va escapar de les forces policials.

Finalment, el passat 6 de novembre i gràcies a la documentació personal que es va trobar dins del vehicle sinistrat, la Policia Nacional va aconseguir detenir-lo i fer-lo ingressar a la presó. A.Y. té 25 anys, és veí de Montbrió i compta amb nombrosos antecedents policials.

Comenta aquest article