Informació general

L'Àrea de Medi Ambient esterilitza 34 gats en la campanya d'esterilització de gats de carrer

Per Judit Pinazo



Gats damunt un cotxe en un carrer de Cambrils
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ha realitzat un any més la campanya d'esterilització de gats de carrer. Gràcies a la participació ciutadana s'han esterilitzat 34 gats, 20 femelles i 14 mascles, des del passat mes de maig, quan es va iniciar la campanya, que té com a objectiu controlar la població de gats.

Per tal de dur-ho a terme s'han contractat els serveis d'una clínica veterinària i s'han fet acreditacions a aquells ciutadans que han volgut col·laborar en la campanya. La clínica veterinària ha facilitat als col·laboradors una gàbia trampa, amb la qual han atrapat els gats. Després, els col·laboradors han portat els gats al veterinari, on han sigut esterilitzats, i després s'han tornat a deixar al carrer.

Xips lectors

L'Àrea de Medi Ambient adquirirà properament un lector de xips. Es tracta d'un aparell que permet llegir els microxips que s'implanten als animals domèstics i permeten identificar-los. Aquesta és una eina molt útil en el cas de pèrdua dels animals, ja que permet conèixer al moment el propietari de l'animal.

Comenta aquest article