Informació general

Aquest diumenge, 22 parelles cambrilenques participaran en la celebració de les noces d'or

Per Redacció

El proper diumenge, se celebrarà, un any més, la festa de les noces d'or que cada any organitza l'Ajuntament de Cambrils per homenatjar els matrimonis cambrilencs que fa 50 anys que es van casar. Enguany hi participaran un total de 22 parelles.

La jornada s'iniciarà diumenge a les 11.30 hores del matí amb una missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, on es farà una fotografia col·lectiva a l'altar de l'església.

Una hora més tard, s'iniciaran els actes previstos a l'Ajuntament. Després de realitzar la benvinguda als matrimonis, es farà de nou una fotografia col·lectiva i es lliuraran flors a les senyores i un detall de solapa als senyors. La regidora de Benestar Social –Rosa M. López–, donarà la benvinguda a les parelles i els lliurarà unes plaques d'obsequi de record. Tancarà l'acte l'alcalde –Robert Benaiges– i acte seguit l'Escola Municipal de Música realitzarà una actuació musical. Després d'un refrigeri obert a familiars, fills i matrimonis, els homentjats es dirigiran al restaurant El Dorado per celebrar el dinar, que estarà amenitzat per un grup musical.

En el decurs de l'any, i com ve sent habitual, la Generalitat de Catalunya, convidarà els homenatjats a passar uns dies en un hotel.

Comenta aquest article