Informació general

Un conductor amb una taxa d'alcoholèmia tres vegades superior a la permesa provoca un accident

Per Redacció

La matinada del passat diumenge 19 de novembre es va produir un accident quan un turisme marca Audi A3, conduït per S.T.M, de 30 anys i veí de Cambrils, que circulava per la rambla de Jaume I va sortir del carril de circulació en la intersecció de la plaça d'Aragó i el carrer de les Barques, i va xocar contra dos vehicles estacionats.

Al lloc s'hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local, que van comprovar que el conductor presentava símptomes d'haver conduït sota els efectes de l'alcohol. Els agents li van realitzar la prova d'alcoholèmia, que va donar una taxa 3 vegades superior a la permesa. Per aquest motiu es va immobilitzar el vehicle, van retirar de forma cautelar el permís de conducció al conductor i es va atestar per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Ratificació d'un sentència

D'altra banda, l'Audiència Provincial de Tarragona ha ratificat una sentència del Jutjat Penal de Reus, arran d'uns fets que van succeir a Cambrils, el passat 12 de febrer de 2006, quan una parella d'agents de la Policia Local realitzava el servei de vigilància a la rotonda de l'avinguda de la Diputació amb la rambla de Jaume I, i van observar que una veïna de Cambrils, Y.M.G, que conduïa un turisme sortia de la rotonda en contra del sentit establert. La conductora va seguir circulant en sentit contrari provocant una situació de perill per a aquells vehicles que circulaven de forma correcta. Els agents van interceptar el vehicle infractor i van sotmetre la conductora a la prova d'alcoholèmia, que va donar una taxa 3,5 vegades superior al màxim autoritzat.

Els agents van instruir atestat per un delicte contra la seguretat del trànsit i es va celebrar un judici ràpid amb sentència condemnatòria contra la conductora. Aquesta va imposar un recurs i l'Audiència Provincial ha ratificat la sentència íntegrament, és a dir que Y.M.G ha estat condemnada a una multa de 2.400 euros i la suspensió temporal del permís de conducció durant 1 any i mig.

Comenta aquest article