Cultura

El grup Sonbass Ensemble inicia el Cicle de Concerts de Música vocal organitzat per la Coral Verge del Camí

Per Redacció



La formació Sonbass Ensemble, ahir en un moment del concert
Ahir diumenge, es va iniciar el Cicle de Concerts de Música vocal -organitzat per la Coral Verge del Camí i amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya- al Santuari de la Mare de Déu del Camí.
El primer dels concerts va anar a càrrec de la formació "Sonbass Ensemble", un trio format per Charo García -veu-, Maria Mestre -piano- i Luis Cojal al contrabaix. Un concert amb una gran varietat d'estils: música cubana, jazz, música catalana i espanyola o clàssica.

L'agrupació ve organitzant des de la seva fundació concerts, i des de fa tretze anys de forma regular amb aquest format de cicle de concerts. L'objectiu del cicle és mostrar formes diferents d'entendre i interpretar la música, combinant programes i agrupacions de diferents estils.

El segon concert d'aquest cicle serà el proper 8 de desembre a les 20 hores. En aquesta ocasió serà el "Coro de San Andrés Sergio Domingo" de El Entrego (Asturies) -dirigit per Santiago Novoa-. Una formació de veus greus provinents del Valle del Nalón, que permetrà als assistents gaudir de la tonada asturiana entre d'altres composicions. D'altra banda, el dia 17 de desembre tindrà lloc el tercer concert, a càrrec de la "Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona". Una formació amb una llarga experiència -dirigida pel mestre capella Josep Martí- que oferirà un programa que inclourà la Missa del 4rt diumenge d'Advent de Joan Cererols i Lytanie de Beata Maria Virgine, de W.A. Mozart, acompanyats amb un grup instrumental. Durant aquest concert, es podrà col·laborar amb la Marató de TV3.

Finalment, el proper 23 de desembre, la Coral Verge del Camí -dirigida per Núria Ortoneda- i la Coral infantil, oferiran el tradicional Concert de Nadal, que encetarà les festes nadalenques a Cambrils. Aquest concert es farà al Santuari de la Mare de Déu del Camí, a partir de les 22 hores.

Comenta aquest article