Hostaleria
Es constitueix la nova junta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils amb Xavier Martí al capdavant
Aquest mes de gener s’ha constituït la nova junta de l’Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils (AEH). Un equip jove, actiu i professional que seguirà enfortint el sector al municipi i promocionant la singularitat i l’excel·lència de l’oferta gastronòmica de Cambrils, un dels municipis que concentra més restaurants per metre quadrat dins de la geografia catalana. Aquest lideratge no s’entén només en termes quantitatius sinó també qualitatius. Dos restaurants amb Estrella Michelin i altres reconeixements a nivell autonòmic, estatal i internacional són exemples d’aquesta essència que s’amaga per tots els racons de Cambrils.
Xavier Martí encapçala la nova junta
La nova junta de l’Associació d’Hostaleria de Cambrils està formada per: Maria Beltran, del Restaurante El Pescador; Antonio Sirvent de Gelats Sirvent; Arnau Bosch del Restaurant Can Bosch; Ruben Campos de Rincón de Diego; Juan Gómez de Restaurant Miramar; Jordi Tranquilo de Pizzeria La Stiva da Matteo; Joan Llaberia de l’Original Experiències Gastronòmiques; Rodrigo Alegria de Ches Burger and Bar, Charles Grondin d’El Tamboret; i Eduard i Xavier Martí, del Restaurant Macarrilla, amb Xavier Martí al capdavant de la nova junta.