Informació general

Un total de 26 establiments han participat enguany en el XXIII Concurs Nadalenc d'Aparadors

Per Berta Ruiz



L'aparador de la Perruqueria Príncep va guanyar el premi a l'originalitat
Un any més, s'ha celebrat el Concurs Nadalenc d'Aparadors que organitza el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert, que enguany arriba a la 23a edició. Enguany, els membres del jurat van ser el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein–, la dinamitzadora comercial de Cambrils Obert –Sílvia Coll–, la directora de Ràdio Cambrils –Raquel Lozano– i la pintora cambrilenca Bali Cejas, que van avaluar i puntuar cadascuna de les botigues i establiments participants.

En aquesta edició han estat un total de 26 establiments, 6 de la Vila, 2 de l'Eixample i 18 botigues del Port, que van decorar, van ambientar i van il·luminar els seus aparadors de la manera més original i atractiva.

Finalment, els premis que va atorgar el jurat van ser els següents: premi a l'originalitat per a la Perruqueria Príncep, el premi a la millor il·luminació va ser per la botiga Escarapela Outlet, la millor ambientació nadalenca va ser per als establiments Angelets i Cucades, i el premi a la botiga més comercial va ser per Pell Blanco.

Comenta aquest article