Informació general

Es posa en marxa la línia d'autobusos fins a l'estació de l'AVE amb el total desconeixement de la ciutadania i de l'Ajuntament

Per Lluís Rovira i Barenys



Autobús de la línia Cambrils-Estació del Camp de Tarragona, ahir a les 18.20 hores a l'avinguda de la Diputació
La nova línia d'autobusos que uneix Cambrils amb la nova estació del Camp de Tarragona va començar a prestar els seus serveis ahir, davant el desconeixement general de la ciutadania i del mateix Ajuntament. El primer autobús d'aquesta línia sortia de la parada que hi ha a l'avinguda de la Diputació, al costat de la desembocadura del barranc del Regueral, a les 4.55 hores del matí. Evidentment, el trajecte des de Cambrils fins a l'estació de l'AVE el va fer el conductor tot sol, ja que ningú havia donat a conèixer els horaris ni els llocs d'aturada dels autobusos d'aquesta línia. Recordem que ahir al matí el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Savall, manifestava a Revista Cambrils Diari Digital el total desconeixement que aquest servei d'autobusos s'hagués posat en funcionament. Avui mateix, el regidor manifestava que, fins ara, ni Transports de la Generalitat ni l'empresa que presta aquest servei s'havia posat en contacte amb l'Ajuntament.

Sis trajectes diaris

De moment, s'han establert sis trajectes diaris d'anada des de Cambrils fins a l'estació del Camp de Tarragona i sis més de tornada. Segons va informar l'empresa Alsa a Revista Cambrils Diari Digital, la primera sortida és a les 4.55 hores. La resta de sortides des de Cambrils són a les 6.25 , a les 10.05, a les 11.03, a les 14.25 i a les 18.20 hores.

Les sortides des de l'estació del Camp de Tarragona fins a Cambrils són a les 10.25, a les 12.26, a les 14.28, a les 16.40, a les 20.13 i a les 23.13 hores.

A Cambrils hi ha dues parades, que a hores d'ara encara no disposen de la senyalització adequada ni de la informació dels horaris de sortida i d'arribada d'aquests autobusos. La primera parada, com dèiem, és a l'avinguda de la Diputació, al costat del barranc del Regueral, i l'altra és al vial del Cavet a l'alçada de Vilafortuny, davant de la residència Montemar. Recordem que el recorregut d'aquesta línia continua per Salou, on té dues parades, i per la Pineda, abans d'arribar a l'estació. El preu del bitllet senzill des de Cambrils és de 4,60 euros, des de Salou 4,10 i des de la Pineda 3,20 euros.

Comenta aquest article