Informació general

La PLIC presenta un anuari en què la formació valora la seva actuació des de l'oposició durant aquest 2006

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta: José Luis Notario, Xavier Martí, Ricard Pujals i Salvador Franch
La Plataforma Independent Cambrilenca (PLIC) va presentar ahir en roda de premsa l'anuari de la seva formació, on hi apareixen els temes polítics més importants d'aquest any 2006. A la presentació hi van assistir els tres regidors del grup: Xavier Martí, José Luis Notario i Salvador Franch, i el seu recent nomenat president Ricard Pujals.

Xavier Martí –alcaldable de la formació independent a les properes eleccions– va detallar alguns dels punts que conté aquest anuari, com són el vot en contra de la PLIC al Pla General, la reclamació d'arranjament de la rambla de Jaume I o el tema de les zones blaves a la zona de Vinyols i els Arcs, en què el grup sol·licitava la creació de targetes per als residents.

Martí també va destacar el suport de la seva formació en les manifestacions que es van fer el passat mes de maig davant dels nombrosos robatoris amb violència que es van produir a les urbanitzacions. En aquest aspecte, des de la PLIC es va proposar al consistori la ubicació de càmeres de vigilància als punts d'entrada al municipi, per facilitar les actuacions de la policia.

Amb aquest anuari, des de la PLIC es vol fer arribar a la població totes les accions i propostes fetes durant aquest any per la seva formació, "per tal de continuar amb el compromís de ser la veu del ciutadà a l'Ajuntament". Segons va explicar Martí, "amb aquest anuari volem plasmar el dia a dia de les reclamacions dels ciutadans de Cambrils que ens han fet arribar i que nosaltres hem exposat en el plenari municipal".

Presentació del nou president de la PLIC, Ricard Pujals

La PLIC també  va aprofitar l'ocasió, ahir, per presentar públicament el seu nou president, Ricard Pujals. Segons va manifestar "agafo el nou càrrec amb molta força, ja que creiem que vénen unes elecions en les quals la PLIC hi té molt a dir. Hem de treballar amb força i potenciar la veu del carrer, que és el més important".

Ricard Pujals també va avançar que els objectius més propers seran la creació d'una junta electoral per configurar la llista electoral de la formació, i la propera inauguració de la seu del partit, situada al carrer de l'Hospital. Pel que fa al programa electoral, Pujals va explicar que "el programa és recollir totes les mancances que hi poden haver, i que hem rebut durant aquests anys a l'oposició". Per la seva banda, Xavier Martí va insistir que des de la PLIC, "volem treballar des del carrer i plasmar-ho en el programa. Ser la veu de la ciutadania".

Comenta aquest article