Esports

La junta directiva del CF Oleastrum presenta la dimissió

Per Lluís Rovira i Barenys



Jugada corresponent al partit disputat aquest passat diumenge per l'Oleastrum
La junta directiva del CF Oleastrum va presentar la seva dimissió en la reunió celebrada ahir dilluns 8 de gener. També es va acordar l'ordre del dia de la propera reunió, que se celebrarà el proper dilluns 15 de gener en la qual es contempla la dimissió del president i de la junta directiva, i la presentació de candidatures. En cas que no surti cap relleu aquesta propera setmana la junta directiva notificarà el seu cessament a la Federació de Futbol, que és qui haurà d'impulsar una gestora perquè es faci càrrec del club.

El principal argument per fer aquest pas, segons ha declarat el president del club –Quico Torrente– és el cansament, "quan no surten les coses com voldries i es perd la il·lusió més val plegar". Torrente diu que, ara per ara, només queden unes quatre persones de la junta en actiu.

La situació esportiva de l'Oleastrum a la Primera Territorial, aquesta temporada, no és massa bona, tot i que després de la victòria aconseguida aquest passat diumenge el club cambrilenc ocupa la tretzena posició, fora dels llocs de descens. Pel que fa a l'aspecte econòmic, Torrente diu que, en aquests moments, el club està al corrent pel que fa al pagament, tot i que hi ha dificultats per cobrir el pressupost de tota la temporada.

La dimissió de la junta de l'Oleastrum encén el llum d'alarma. El futur, ara per ara, es veu amb pessimisme i no es descarta que si no hi ha ningú que n'agafi el relleu el club arribi a desaparèixer després d'una trajectòria de més de quaranta anys d'existència.

Comenta aquest article