Cultura

El grup Teatre de Guerrilla representarà a Cambrils l'obra "El directe" dins dels actes de Sant Antoni

Per Redacció



Imatge d'un moment de la representació de l'obra "El directe" dels Teatre de Guerrilla
El proper dissabte dia 13 de gener a les 23.00 hores, tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports l'actuació del grup de teatre Teatre de Guerrilla, amb l'espectacle El directe, dins dels actes quese celebraran per la festivitat de Sant Antoni 2007 que es faran a Cambrils entre els dies 13 i 21 de gener.

L'obra -ideada i dirigida per Quim Masferrer- és una crítica envers el mateix món teatral i les convencions més corrents de la posada en escena i dels creadors artístics de les obres. L'espectacle treballa l'enginy i la ironia més subtil i les ridiculeses de l'art teatral. Aquest és representat pels tres components de la formació: Carles Xuriguera, Rafel Faixedas i Quim Masferrer, que mostren en el seu espectacle, una mirada crítica, sincera, poètica i directa entorn la creació i el món de l'espectacle.

Teatre de Guerrilla és un grup de teatre gironí que va néixer l'any 1998 amb el seu primer espectacle, el Teatre total, i que s'ha consolidat en el món teatral català amb altres obres i espectacles com Som i serem (1999) o l'obra que representaran a Cambrils El directe -que va ser estrenada l'any 2000-. Un estil de fer teatre que la mateixa companyia defineix com "teatre antropològic d'humor corrosiu".

Les entrades per aquesta obra que es farà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils el proper dissabte a la nit, ja es poden adquirir a través de la venda anticipada a les oficines de la Caixa Agrària, amb un preu de 7 euros. Durant la representació hi haurà servei de bar amb tortells de Sant Antoni i cava, i es lliuraran les tires de números del tradicional sorteig del corder.

Comenta aquest article