Informació general

Un habitatge del carrer Carrasclet al Molí de la Torre va patir un robatori la passada nit de Reis

Per Judit Pinazo

El passat 5 de gener es va produir un robatori en un habitatge del carrer Carrasclet al barri del Molí de la Torre. Els fets, segons fonts veïnals, van ocórrer mentre la propietària de l'habitatge es trobava fora de l'habitatge, la mateixa tarda de la cavalcada de Reis. Segons les fonts consultades els lladres, que van entrar per una finestra de l'immoble, van arrancar la caixa forta, segons sembla, de grans dimensions i la van treure pel jardí. De fet, segons fonts veïnals, encara es poden veure les marques  que van deixar al terra en el moment d'endur-se la caixa forta. La propietària de l'immoble va denunciar els fets la mateixa nit, a la Guàrdia Civil.

En la zona del Molí de la Torre es fan habitualment controls policials nocturns per tal d'identificar possibles sospitosos, però durant les festes de Nadal aquest controls, per falta d'efectius, destinats a altres tasques no es van realitzar.  Els lladres podrien haver utilitzat la falta de presència policial per cometre el delicte.

Sembla ser que en els darrers dies també s'han produït dos intents de robatori en el mateix carrer Carrasclet.

Robatori silenciós

Però el Molí de la Torre no ha estat l'única zona afectada pels robatoris en els darrers dies. Segons fonts veïnals consultades, la nit del passat dilluns 8 de gener es va produir un robatori silenciós a Vilafortuny, concretament al carrer de Varsòvia. Els lladres van entrar a l'habitatge i sembla ser que es van endur diners, tot i que no s'ha de lamentar cap dany personal.

Comenta aquest article